Ervaringen van anderen

Matthijs Grit, Adviseur Privat Banking bij Rabobank
Dec. 19, 2017

Gedurende het afgelopen jaar heb ik met Edith mogen werken aan het vervolg van mijn loopbaan. Ik wilde met de bagage van de afgelopen jaren goed voorbereid de toekomst in. De kennis van mijzelf, mijn kwaliteiten en mijn zwakheden hebben we goed in kaart gebracht om vooral te komen tot "hoe houd ik mijn werk voor mij leuk en interessant". We hebben diverse methodes gehanteerd, zoals job-craften, gesprekken aangaan met mensen uit haar/mijn netwerk en een wandelsessie. Alle verschillende methoden en invalshoeken hebben mij geholpen mijzelf nog beter te leren kennen en met vertrouwen de toekomst in te gaan. Wat Edith heel goed doet is dat ze de tijd voor je neemt, checkt of iets bij je past en ze laat je nergens gemakkelijk vanaf komen. Oftewel: serious business op een zeer prettige manier. Ik beveel Edith dan ook van harte aan voor een ieder die prima op z'n plek zit in een huidige functie, maar nog wel een toekomstpad heeft uit te stippelen, maar ook voor degenen die zich afvragen "Wat nu?".

Machteld de Raad, Regiomanager Zorg en Welzijn
Dec. 10, 2017

Edith heeft mij geholpen om mijn drijfveren en kwaliteiten inbeeld te brengen. Ze is open en geeft je op een prettige manier feedback en ze weet hoe je Linkedin goed kunt gebruiken. Mij heeft ze enorm geholpen om in een korte tijd inzicht te krijgen in wat ik wil.

Alecia Gulickx, Medewerker Medisch Secretariaat bij Nederlands Forensisch Instituut Psychiatrie
July 10, 2017

EDITH betekent voor mij; E Eerlijk als mens, een people person pur sang D Direct in het prikkelen en stimuleren van mijn mogelijkheden en kansen I Integer voor wat betreft haar aandeel in mijn ontwikkeling en zijn T Tempus (latijns voor tijd): Ze helpt me het verleden af te sluiten. Werkend vanuit het heden, verbindend naar een mooie toekomst. H Houden van haar job als loopbaancoach waarin zij constant jou, als mens in je waarde laat. Waardevol gepassioneerd, maar bovenal een oprecht mens.

Felicia Wijnveen, Account- / Projectmanager bij Qollap
Jan. 27, 2017

Na een tijdje gereisd te hebben, wist ik even niet meer wat ik wilde op het gebied van werk. Met Edith heb ik heel goed gekeken naar hoe en waar ik mijn talenten het beste kan inzetten. Al snel had ik een leuke baan gevonden. Edith gaf mij energie, inzicht en veel kennis over mijzelf en solliciteren.

Irene Kurvers, HBO Verpleegkundige
Sept. 16, 2016

Ik heb Edith leren kennen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Zij heeft mij op persoonlijke en relaxte wijze meer inzicht gegeven als professional en op persoonlijk vlak. Ik heb dit traject als een absolute meerwaarde ervaren en zal haar dan ook zeker aanbevelen!

Ina Ermstrang, Manager Zorg
Jan. 13, 2016

Ik heb Edith ervaren als een enthousiaste, inspirerende, gedreven professional met hart voor persoonlijke ontwikkeling van de ander. Ze heeft indruk op mij gemaakt door haar integere manier van werken. Ze geeft je sterk het gevoel mee, dat je een waardevol mens bent. Eigenwaarde staat hoog in het vaandel. Ze weet op een plezierige manier, soms confronterend, je te stimuleren om bewust te worden van keuzes die je kunt maken. Ze biedt veel ruimte voor eigen inbreng, maar is sturend naar een doel. Kortom: Alle lof voor Edith als trainer, coach.

Manon van Ballegooij, Project Coördinator
Dec. 11, 2015

Ik heb Edith ervaren als een prettige, heldere en betrokken loopbaancoach. Edith heeft de gave om goed te luisteren, te verhelderen en op de persoon passende loopbaancoaching aan te bieden. In de gesprekken met Edith en de hierbij aangeboden ondersteunende loopbaanopdrachten werd voor mij helder waar mijn kwaliteiten en mogelijkheden liggen. Dit was een Mooi! en Verhelderend proces! Op deze wijze kon ik verder. Edith Super bedankt hiervoor!

Marlies de JongeKlik, Psycholoog bij Symphony/CIRAN
June 18, 2015

Edith maakt vanaf de eerste minuut contact vanuit oprechte interesse. Dat schept vertrouwen en inspireert. Door het gericht inzetten van de juiste tools heeft ze me geholpen focus te krijgen voor mijn verdere loopbaan.

Rob Sprenkeler, Penitentiair Inrichtingswerker DJI
Jan. 27, 2015

Ik ben werkzaam bij Justitie als Penitentiair Inrichtingswerker en naar aanleiding van een reorganisatie bij Justitie, leerde ik Edith kennen. Zij heeft mij, in haar functie als loopbaancoach begeleidt bij het zoeken naar ander werk. In eerste instantie zat ik behoorlijk in de weerstand t.a.v. de reorganisatie, waar wij mee te maken kregen. Edith heeft mij weten te motiveren om uit de weerstand te komen en op een constructieve manier verder te kijken. Wij hebben samen geinventariseerd waar mijn kansen en mogelijkheden lagen. Edith heeft hier een plan van opgesteld waamee wij aan de slag zijn gegaan. Ook heb ik mijn voordeel kunnen halen uit de sollicitatietrainingen diie ik bij haar heb gevolgd. Wat ik ook erg kon waarderen aan haar, was dat zij erg attent was door mij regelmatig op interessante vacatures te wijzen. Het mooie is dat ik op een gegeven moment voor de keus kwam om uit 2 leuke banen te kiezen waar ik kon beginnen. Ik heb mijn keuze gemaakt en heb mede dankzij Edith weer een vaste en erg leuke baan. Ik ben erg blij dat het zo is gelopen. Ik kan een ieder van van harte aanbevelen om Edith als loopbaancoach aan je zij te hebben.

Frank van Oldeniel, Ambtelijk secretaris OR bij Ministerie van SZW
Jan. 23, 2015

Edith is allereerst een prettig mens. En Edith is voor mij een stimulerende kracht geweest in mijn zoektocht naar werk. Ze heeft veel kennis van de arbeidsmarkt en ze heeft veel relevante contacten. Haar commerciële kant was voor mij bijzonder helpend om mezelf in sollicitatieprocedures te `verkopen´. Daarnaast heeft een open mind, ze kan relativeren, ze kan écht contact maken met mij als mens (ga eens na wie dat kan in uw omgeving...) en ze stimuleert om (op een zinvolle manier) in actie te komen. Ga zo door Edith!

Jannie Doeze Jager, Maatschappelijk Werker bij Stichting Koninklijke Visio
June 26, 2013

Ik heb Edith ervaren als een enthousiaste en toegewijde coach. Haar prikkelende vragen hebben mij geholpen om bewuste keuzes te maken.