Edith Houben

Edith Houben, gecertificeerd loopbaanprofessional en drijvende kracht achter Houben Coaching & Training. Ik heb zelf ervaren hoe moeilijk het is om te kiezen voor geluk en meer succes. Na ruim 20 jaar ervaring in diverse advies en leidinggevende functies op het gebied van werving en selectie, financiën en opleidingen weet ik hoe belangrijk het is voor mensen om op de juiste werkplek terecht te komen. Ik ben mijn hele leven al geïnteresseerd in waarom mensen doen wat ze doen, wat hen motiveert en inspireert. De laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan met complexe mobiliteitstrajecten in de rol van coach en trainer.

Ik geloof in de eindeloze mogelijkheden van elk mens. Ieder heeft zijn eigen kracht en kwaliteiten. We kunnen vaak veel meer dan we denken. Ik geloof ook in de kracht van personal branding en de veerkracht van mens en organisaties.

Ik prikkel en daag uit. Het is mijn uitdaging om mensen in contact te brengen met hun talenten en drijfveren zodat ze daadwerkelijk in actie komen om stappen te zetten voor meer geluk en succes. Als coach en trainer sta ik bekend als bevlogen in mijn vak, oprecht betrokken, werkt vanuit respect, zorgt voor rust èn enthousiasme. Door te denken in termen van win-win is er altijd een oplossing.

Houben Coaching & Training staat voor persoonlijke groei en werk.