Wil jij inzicht in je persoonlijke eigenschappen, drijfveren en talenten? Wil jij met plezier naar je werk? Wil jij weten wat je mogelijkheden zijn en hoe je jouw talenten beter kunt benutten?

Loopbaancoaching

Gewoon jezelf zijn, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Door dagelijkse hectiek vergeet je soms wie je bent. Laat je je te veel leiden door de mening van anderen? Bepalen anderen wat belangrijk voor je is? Hierdoor vertroebelt gemakkelijk het zicht op jezelf. Je raakt steeds verder verwijderd van je eigen pad. Diep van binnen weet je waarschijnlijk al lang wat je eigenlijk zou willen, maar hoe achterhaal je dat?

Als loopbaancoach leer ik je om weer in contact te komen met talenten en drijfveren. Je voelt je vrij om krachtige keuzes te maken. Niet waar je vandaan komt telt, maar waar je heengaat. Loopbaanontwikkeling is niet alleen een kwestie van loopbaantesten. Dit is te algemeen om jezelf te leren kennen. Loopbaanontwikkeling is een leerproces. Daarbij gaat het niet alleen om het verzamelen van informatie, om het nadenken, kiezen en plannen. Het is ook belangrijk dat je leert je gevoel en eigen intuïtie in te schakelen.

Als je erachter bent gekomen wat je wilt, kijken we naar wat je tegenhoudt zodat je weer kunt gaan voor je diepste verlangens. Bewustwording van dieperliggende overtuigingen is een belangrijke stap in het accepteren van wie je bent. Vanuit deze stap is het gemakkelijker om je te focussen en in het hier en nu te blijven. Focussen betekent kleur bekennen. Je komt daadwerkelijk in actie en werkt aan je nieuwe toekomst.

Uiteindelijk gaat het om jouw unieke verhaal. Wat is je toegevoegde waarde? We hebben het hier over Personal Branding. Welke oplossing ben jij voor je (nieuwe) werkgever? Een werkgever is altijd bezig met risicoanalyse. En willen daarom een helder beeld hebben van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Als jij in je kracht staat, zien anderen dit ook. Je straalt!

Solliciteren

Ben je opzoek naar een (andere) baan? Ik help je met het gehele sollicitatietraject. Als je weet wie je bent, wat wil je en wat je nodig hebt om (weer) te werken met energie en voldoening, gaan we aan de slag met jobmarketing. Na het traject ken je je sterke punten en uitdagingen. Je kunt jezelf goed presenteren, actief netwerken, vacatures analyseren en je hebt kennis van het effectief inzetten van sociale media (LinkedIn). En natuurlijk heb je een goede motivatie en CV. Ook besteden we aandacht aan jouw gespreksvaardigheid. Ik ondersteun je dus ook bij het vinden van jouw baan.

Een sollicitatietraining kan op individuele wijze maar ook in groepsverband. Bij de individuele training verschilt het per persoon welke onderdelen wel en niet aan bod komen.

Ik geef regelmatig trainingen en workshops op het gebied van verwerken naar netwerken, een professioneel CV, brief, gesprekstechnieken, Personal Branding en goed profiel op LinkedIn. Voor meer informatie, neem contact met mij op.